Show Profile
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ELYA GRADBA DOOEL

 
За да се обезбеди задоволство на нашите клиенти од нашите услуги,
Да се биде водечка компанија во секторот од аспект на технологија и квалитет е политика за квалитет на нашата компанија со свесност за одговорност кон животната средина и општеството.
 
 
 
 
 
 
 

Вредна работа

 

 
Со успешен и вреден тим
 
 
 
 
 
 

Квалитет

 

 
Квалитет во работата
 
 
 
 
 
 

Лидери

 

 
Се стремиме да бидеме лидери во нашиот сектор
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 
Елја Градба Дооел, Кран за изнајмување, Товарен транспорт, конструкција на столб на мост, инсталација на челичен покрив клуч на рака и ние ви нудиме висококвалитетна и бесконечна услуга. Како Елија Градба Дооел, ќе служиме со високо обучен персонал низ цела Македонија.
 
 
 
 

УСЛУГИ

 
РАБОТИ ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ MOЕ НА МОБИЛЕН КРАН

УСЛУГИ ЗА ТРАНСПОРТНИ РАБОТИ

КОНСТРУКЦИЈА НА ТУРНКЕЈСКИ МОСТСКИ РАБОТИ

РАБОТИ ЗА ИНСТАЛАЦИЈА НА ТВРКОВИ ТРЕВОВИ
 
 
 
 

Изнајмување на 45 t кран

 
 
Камионска дигалка, кран со капацитет на подигање на терет од 40 тони, со целосно издолжување до 27 метрa.
 
 
 
 

Изнајмување на 35 t кран

 
KL6+Kxl43, кран со капацитет на подигање од 35 тони, со целосно издолжување до 38 метри. Безбеден и лизгачки безбеден. Сводот се отвара од 5 до 7 метри. Контејнер и материјали доаѓа заедно со кранот.

 
 
 
 
 

ИЗНАЈМУВАЊЕ НА 75 T КРАН

 
 
Камионска дигалка, кран со капацитет на подигање на терет од 75 тони, со целосно издолжување до 50 метри.

 
 
 
 
 
 

превозни услуги

 
Нашиот обучен персонал и модерна флота на возила, вашите пратки со сигурност ќе бидат доставени во најкраток можен рок со соодветни возила.
 
 
 
 
 

ИЗВЕДБА НА ГРАДЕЖНИ ОБЈЕКТИ

 
Изведба на столбови за мостови и сите видови на градежни работи.Од Турција ги носиме најдобрите металуршки тимови и ковачи.Нудиме најниски цени и највисок квалитет.Немојте да носите одлука без да добиете понуда од нас.
 
 
 
 
 

челични конструкции

 
Ние гарантираме квалитет и најдобри цени на челични конструкции , изградба од страна на експерти со современи машини.
Немојте да носите одлука без да побарате понуда од нас.
 
 
 
 
 
 

Галерија

 
 
 
 
 
Тука може да ги видите нашите производи!